Udvalgt Arbejde

Mit arbejde spænder bredt – fra nyhedsbreve og blog-indlæg til pressemeddelelser og Instagram og LinkedIn-opslag.

Når du scroller ned ad siden, får du en introduktion til noget af det arbejde, jeg er mest stolt af.

PR-indsats, der fik det til at summe på designblogs

Designere har brug for at fortælle resten af verden om deres seneste arbejde for at tiltrække nye kunder. Ja, det gælder jo for alle.

Jin Fujiwara, en japansk grafisk designer, havde netop lagt sidste hånd på sit branding-arbejde for den belgiske honningproducent, Quintu. Han havde udviklet logo, emballagedesignet, plakater med mere.

For at gøre resten af (design-)verdenen opmærksom på det flotte resultat, og tiltrække nye kunder, hjalp jeg med at udfærdige en pressemeddelelse og dele den med relevante medier, der har fokus på branding og design.

Resultaterne? Vi fik blandt andet et interview igennem med engelske Design Week og en omtale på The Dieline. To internationalt anerkendte designblogs, som har mange tusind besøgende hver dag.

VELLYDENDE CASE-TEKSTER

Siden 2006 har AKUART forbedret akustikken over hele Danmark med stil. Med ambition om at skabe nogle af verdens bedste og pæneste akustik-elementer har fornøjet ører i både den offentlige og private sektor.

I forbindelse med relanceringen af deres hjemmeside hjalp jeg med at skrive nye case-tekster på engelsk. Sammen med AKUART foldede jeg deres effektive og flotte løsninger ud, så hele processen blev præsenteret appellerende, levende og med autoritet.

95.000 impressions på et halvt år

Foredragsholder og fotograf Flemming Bo Andersen ligger inde med et hav af anekdoter, billeder og historier om de to verdenskendte arkitekter, Jørn Utzon og Le Corbusier.

Sammen lavede vi to serier af LinkedIn-opslag, som skulle promovere hans foredrag. I løbet af 6 måneder fik vi skabt 95.000 impressions og 811 engagements med blot 13 opslag.

Styrken i gode historier!

En digital platform til at dele den gode undervisning

God undervisning kommer af gode ideer. Ideer, som aktiverer og engagerer eleverne og læreren selv. For at kunne dyrke god undervisning er det vigtigt, at lærere kan sparre med hinanden. Men der manglede lidt et sted, hvor lærere nemt kunne dele undervisningsmateriale med hinanden. Så jeg allierede mig med min mor, der selv arbejder som lærer og netop havde det behov.

Uden et reklamebudget men med masser af gå-på-mod og kreativitet skabte vi et forum for lærere. Det har vist sig at være eftertragtet. På et år fik 18.000 besøgende og mere end 6.000 downloads fra hele Danmark.

Projektet har givet mig en stor mængde erfaring omkring håndtering af webshops – fra markedsføring og hjemmesidehåndtering til fællesskabspleje, design og meget mere.

PR og markedsføring pakket lækkert ind

Carlsberg, Danone, Hanegal, REMA 1000… Ja, listen fortsætter over virksomheder, som det danske brandingbureau EVERLAND har hjulpet med at definere og designe brands for.

I det københavnske hjerte arbejder et kreativt, erfarent og godt hold af designere, grafikere, strateger og projektledere for store spillere og seje start-ups.

Som en del af et lille og sammenspillet kommunikationshold har jeg hjulpet med en lang række opgaver: hjemmeside, sociale medier, events, PR og nyhedsbreve. En bred vifte af opgaver, som har givet mig lige så mange kompetencer.

Jeg har hjulpet med at lande omtaler i medier som Børsen, Finans, Markedsføring, Bureaubiz, The Dieline, It’s Nice That, Transform Magazine, Brand New, Resumé, Dagligvarehandlen, FødevareWatch, CAP&Design, Kampanje, Kreativt Forum, The Brand Identity og mange flere.

Ghostwriting, der sikrede omtale og understøttede thought leadership

ACI er blandt landets bedste virksomheder indenfor IT-sikkerhed. Deres kvantitative tilgang har gjort dem til en betroet samarbejdspartner blandt Danmarks største virksomheder.

Jeg havde fornøjelsen og udfordringen at skulle hjælpe med at omsætte virksomhedens grundlæggers tanker til et skarpt debatindlæg, der kunne sikre omtale på et relevant branchemedie, ITWatch.

To ud af to gange lykkedes vi.