Markedsføring pakket pænt ind

Carlsberg, Danone, Hanegal, REMA 1000… Ja, listen fortsætter over virksomheder, som det danske bureau Everland har hjulpet med at definere og designe brands for. I det københavnske hjerte arbejder et kreativt, erfarent og godt hold af designere, grafikere, strateger og projektledere for store spillere og seje start-ups.

Som en del af et lille og sammenspillet kommunikationshold har jeg hjulpet med en lang række opgaver: hjemmeside, sociale medier, events, pr og nyhedsbreve. En bred vifte af opgaver, som har givet mig lige så mange kompetencer.

Scroll længere ned, og se, hvad det konkret har udmøntet sig i.

 

Enkelte billeder tilhører Everland

Projektet i korte træk

Kunde: Everland (deltidsansættelse)

Erhverv: Designbureau

År: 2018 –

Leverancer: Content Creation, Social Media Management, Social Media Ads, E-mail Marketing, PR, SEO, SEM, Events

Artikler

Udvalgte tekster jeg har skrevet til Everlands hjemmeside

Opslag til sociale medier

Til Facebook, Instagram, og LinkedIn har jeg hjulpet med at skrive tekster, lave grafik og publicering på de enkelte platforme.

PR

Et udpluk af det pressearbejde, jeg har udført for Everland. Det har både været artikler til relevante medier samt udfærdigelse og publicering af pressemeddelelser.

I 2021 fik vi bragt 39 debatindlæg og navnenyheder på tværs af danske, norske og svenske medier. Og vi fik skabt 44 omtaler af vores arbejde på interntionale design blogs.

Nyhedsbrev

For at vedligeholde forbindelsen med eksisterende kunder og varme potentielle personer op har jeg været med til at starte et nyhedsbrev op for Everland. Det blev en månedlig udsending, hvor vi deler inspirerende nyheder og designs samt egne projekter, nyheder og events.